Vergaderruimte

Een exclusieve vergaderlocatie in een inspirerende omgeving huren?
Dat kan ook bij het studiecentrum. Op een schitterende locatie, centraal gelegen in het Groene Hart maar met de rust van de weilanden om je heen. Uitermate geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, bedrijfsworkshops en strategiesessies.

 Vergaderen in een inspirerende omgeving, gelegen op een duurzaam en modern melkveebedrijf. Dan kan bij het Studiecentrum. Het Studiecentrum heeft 2 luxe vergaderruimtes die exclusief worden verhuurd; alle rust dus, geen andere groepen die tegelijkertijd ook vergaderen. Er is een benedenruimte en een bovenruimte die gebruikt kunnen worden, elk in eigen stijl.

De benedenruimte is geschikt voor 30 personen in theateropstelling en 20 in vergaderopstelling. De ruimte bevat een koffietafel met een luxe Douwe Egberts L’Or koffiemachine, LCD projectiescherm en diverse whiteboards. De bovenruimte is geschikt voor 12 personen in vergaderopstelling. De ruimte bevat een koffietafel met een Douwe Exberts koffiemachine en een flipover. 

Bij huur van 2 dagdelen van de benedenruimte is gebruik van de bovenruimte ook inbegrepen, voor bijvoorbeeld het werken in groepen en/of gebruik van de lunch. 

 Er zijn twee terrassen aanwezig, waar bij lekker weer de lunch buiten geserveerd kan worden. Het uitgebreide en luxe luncharrangement bestaat uit huisgemaakte soep, diverse belegde luxe broodjes, hartig en zoet beleg en salades.

Een koffie/theearrangement bestaat uit onbeperkt luxe koffie, thee, water en fris met diverse zoete versnaperingen. Er bestaat de mogelijkheid om de dag af te sluiten met diverse soorten warme en koude borrelhapjes.

Bij alle arrangementen serveren wij zoveel mogelijk lokale- en streekproducten. Daarnaast hanteren we waar mogelijk keurmerken als UTZ, Fairtrade en On the Way to Planet Proof. De ingrediënten zijn puur en onbewerkt, zoals echte boter en muntthee uit eigen tuin.​ 

Bij het huren van de vergaderruimtes bent u ook verzekerd van een duurzame vergaderdag. Zo komt energie en warmte die gebruikt worden van eigen zonnepanelen. Het studiecentrum beschikt over een eigen parkeerterrein, waar gratis geparkeerd kan worden. Er zijn 2 laadpunten voor elektrische auto’s aanwezig.

Ook kunnen wij enkele ontspannende activiteiten organiseren, zoals bijvoorbeeld een stiltewandeling door de weilanden, varen met een boot over het riviertje De Lange Linschoten of een rondleiding over de boerderij. Vraag naar de mogelijkheden!

Prijzen verhuur vergaderruimte

1 dagdeel

350

2 dagdelen

650

Koffie/theearrang. p.p. 1dd

12

Koffie/theearrang. p.p. 2dd

20

Luxe lunch p.p.

20

Snackarrangement p.p.

7,50

Alle bedragen zijn exclusief Btw.

Aanvraag offerte Vergaderruimte

Vul u gegevens en wensen in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dagdelen

Extra's

Impressie vergaderruimte beneden

Impressie vergaderruimte boven

Persoonlijk gesprek

Vraag een persoonlijk gesprek aan voor een opleidingsadvies, om zo de juiste keuze te maken voor een training die aansluit bij uw vraag. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor maatwerk en incompanytraingen kan het studiecentrum veel voor uw organistie betekenen. 

Contact

Voor meer informatie of vragen, vul hier het contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

Studiecentrum de Vor | Noord-Linschoterzandweg 35, 3425 EL Snelrewaard
06 - 24 21 97 41 |  info@studiecentrumdevor.nl

Website ontwerp en realisatie: www.huisstijlvoorjou.nl

Het contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA v3 van Google. Dit is een onzichtbaar spamfilter.
Om te bepalen of de bezoeker een robot is of niet, worden er tracking cookies geplaatst.
Google’s 
privacybeleid en servicevoorwaarden zijn hierbij van toepassing.